Introductie     -     Meer over het idee          Tarieven & Contact

Introductie
SpeelBeeld fotografeert kinderen in hun eigen vertrouwde omgeving, thuis, op school, op een feestje, midden in het spel.
Een blijvende herinnering aan hoe ze zich voelen, een beeld van hoe ze op een bepaald moment in hun leven, op een bepaalde leeftijd, werkelijk zijn, zichtbaar in hun spel en in hoe ze contact maken met anderen.Vastgelegd door een zeer ervaren 'fotovaardige' buitenstaander, die onopvallend op de achtergrond of juist actief mee spelend en uitwisselend aanwezig is.
Het resultaat ontvangt u op DVD: de originele fotobestanden in hoge resolutie én het geheel verwerkt in een digitaal fotoalbum.
Het is ook mogelijk het resultaat vast te leggen in een website die op het internet geplaatst wordt, eventueel onder een eigen domeinnaam. Afdrukken, vergrotingen op papier en fotoboeken kunnen ook worden geleverd.
35 jaar ervaring met alle aspecten van de fotografie garandeert u een schitterend resultaat!
Fotograaf en initiatiefnemer van SpeelBeeld is Frans Bernaerts.
Allrounder, opgeleid als psycholoog en bioloog, meer dan 35 jaar ervaring met beeldvormende technieken (fotografie, video, decor en licht-ontwerp) en een leven lang geraakt door kinderen, hun eigenwijze ontwikkeling en plezier.